Thuis

Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Co. van de het Staaltechniek van Qingdaoruly, Ltd is een professioneel de vervaardiging en de bouwbedrijf van de staalstructuur voor het lichte en zware Ontwerp van de staalstructuur, Vervaardiging & Installatie.

 

De vloerruimte van onze fabriek van de staal structre vervaardiging is 35,000㎡, en het workshopgebied is 20000㎡. Wij bezitten verscheidene lichte/zware h-staalproductielijnen, VAKJE productielijnen, C/Z-purlinproductielijnen en diverse soorten het profileren van staalplaatmachines met geavanceerd materiaal zoals plasmasnijmachine.

 

Onze producten zijn uitgevoerd naar Australië, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika. beter voor het uitgevoerde project te dienen, leiden wij onze ingenieurs en arbeiders op van de internationale ontwerp en vervaardigingstechniek zoals AISC, AWS D1.1, AS4100 goed op de hoogte zijn, en wij zijn ook toegekend ISO9001: 2008, SGS en van BV Certificatie.

 

Wij verlenen de one-stop dienst voor het project van de staalstructuur, vertel ons enkel uw vereiste, en wij zullen u geven wat u nodig hebt.

 

Om het even welke vragen voor staalstructuur, onthaal om ons te contacteren.

 

China Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Co van de het Staaltechniek van Qingdaoruly. Ltd werd gevestigd in 2005, wat bezig zijn geweest met de vervaardiging en de bouw van de staalstructuur 10 jaar.

 

Na voltooid more and more buitenlandse projecten, passen wij onze hoofdmarkt van binnenlandse markt aan internationale markt aan.

 

China Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Rulystaal

Aantal werknemers : 60~100

Jaarlijkse omzet : 15 Million-20 Million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Certificaten